Населба 0 0.00

0-Написи
Оптоварување 0.00
Тотализиран 0.00
BFFDD Нерѓосувачки Челик Интелигентни Прецизност Дигитален Дисплеј Притисок Мерач Вакуум Вода Хидрауличен Притисок Шок-Отпорни (Боја : 60 80 Изберете 0.1, Притисок Опсе?

BFFDD Нерѓосувачки Челик Интелигентни Прецизност Дигитален Дисплеј Притисок Мерач Вакуум Вода Хидрауличен Притисок

DEN 2323.20
 

Производот е достапен
Достапност

На надворешната школка е направен од метал, кој обезбедува добра заштита за внатрешни делови, е издржлив, висока температура отпор, шок отпорност и издржливост.Помогне да се дијагностицираат и да се лоцира цевковод проблеми.Прецизна механичка движење дизајн : Ова аналоген мерач на притисок е калибриран да ±2.5% од полниот притисок спектар на 100psi да се обезбеди инстант и точни читања; механички дизајн ви овозможува да бидете бестрашна на дигитални неуспех.Висок квалитет на чипови.Висока стабилност.Компатибилен со повеќето стандардни апарати за домаќинство, градинарски и машина за перење чешми.Притисокот мерач може да се користи за да се измери воздух, вода, нафта, гас и други материи кои не се штетни за месинг.Тоа исто така може да се користи како совршен притисок мерач за базен филтри.Среден тип : вода, течност, гас, на гас-течност mixture Thread спецификација : M20*1.5, G1/2", G1/4 и others Accuracy : 0.4, 02,0.1 и others Dial големина : 60mm, 80mm, 100mm Thread Големина : M20*1.5(Без цел порака праќате со овој тип)M14*1.5,G1/2, NPT1/4, G1/4, G3/8, NPT1/2 и други.Што е грешка?Грешка е еднаков на опсегот * точност,на пример : опсег 0-1 носители на Мпа, точноста 0.5%, грешка =1 Mpa * 0.5 = 5 Kpa.Други се движи и прецизноста се истото правило.Температура Отпор на Притисок Gauge Pressure мерачи обично имаат максимална температура отпор на 70 степени.се препорачува tempeature подолу 60 степени кога се користи за долго време.Доколку температурата е повисока, треба да се направи за ладење третман.Display Normal 4 фигури display Product Feature Accurate measurement Battery моќ supply General цел на вода под притисок, притисок на маслото и воздухот pressure Multi-прецизност опционални (0.1 ниво 0.2 ниво 0.5 ниво 1.0 ниво)Мулти-единица изборен (Mpa Kpa Psi Бар, итн.)Интелигентни Ниска Power2 на АА batterynormally се користи за половина year Guick response8ms (милисекунди)Моментален притисок response Temperature само-надоместок - 40~+80℃Автоматска корекција на температура drift Overvoltage protection Tolerance 2-пати range Pressure моментален impact High квалитет chipshigh stability Effective сузбивање на екранот за фотографирање interference Dust-доказ и поздравниот-proof IP65 Level Suitable за сите видови на site If имате било какви прашања во врска со производот при купувањето, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние дефинитивно ќе ви даде satisf.

Кон својствата

M20*1.5, G1/2, G1/4 and others :
Accuracy:
0.4, 02,0.1 and others
Dial size:
60mm, 80mm, 100mm
Thread Size:
M20*1.5(Without order message send with this type) :
M14*1.5,G1/2, NPT1/4, G1/4, G3/8, NPT1/2  and others. :
What is the error? :
The error is equal to the range * accuracy, :
for example:
 range 0-1 Mpa, accuracy 0.5%, error =1 Mpa * 0.5 = 5 Kpa.
Other ranges and accuracy are the same rule. :
Temperature Resistance of Pressure Gauge :
Pressure gauges usually have a maximum temperature resistance of 70 degrees. recommended the tempeature below 60 degrees when used for a long time. If the temperature is higher, you need to do cooling treatment. :
Display :
Normal 4 figures  display :
Product Feature :
Accurate measurement :
Battery power supply :
General purpose of water pressure, oil pressure and air pressure :
Multi-precision optional (0.1 level 0.2 level 0.5 level 1.0 level) :
Multi-unit optional (Mpa Kpa Psi Bar, etc.) :
Intelligent Low Power :
2 of AA battery :
normally used for half a year :
Guick response :
8ms (milliseconds) :
Instantaneous pressure response :
Temperature self-compensation :
- 40~+80℃ :
Automatic correction of temperature drift :
Overvoltage protection :
Tolerance 2-fold range :
Pressure instantaneous impact :
High quality chips :
high stability :
Effective suppression of screen capture interference :
Dust-proof and splash-proof :
IP65 Level :
Suitable for all kinds of site :
If you have any questions about the product while shopping, please feel free to contact us, we will definitely give you a satisf :

Производи во категоријата